Αν η σπατάλη των τροφίμων ήταν μια χώρα θα βρισκόταν στην τρίτη θέση σε παραγωγή εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα μετά της ΗΠΑ και τη Κίνα. Ενώ 800 εκ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δεν έχουν αρκετό φαγητό, περίπου το ένα τρίτο παγκόσμιας παραγωγής τροφής για ανθρώπινη κατανάλωση – κατά προσέγγιση 1.3 δισεκατομμύρια τόνοι – σπαταλιέται ή πετιέται. Περίπου 88 εκατομμύρια τόνοι φαγητού πετιούνται κάθε Το Διαβάσαμε Από τη φάρμα στο πιρούνι – Μείωση της σπατάλης τροφίμων
Comments are closed.
Κοινοποιήστε: