Τρόφιμα υψηλά σε αντιοξειδωτικά όπως τσάι, καφές και φρούτα έχουν συνδεθεί με πολλά οφέλη για την υγεία. Αρκετές μελέτες ωστόσο έχουν διαπιστώσει ότι η προσθήκη γάλακτος στο τσάι μειώνει την αντιοξειδωτική του ικανότητα ή πόσο αποτελεσματικά είναι τα αντιοξειδωτικά του στην πρόληψη της οξείδωσης. Αυτό το αποτέλεσμα πιστεύεται ότι συμβαίνει επειδή η καζεΐνη πρωτεΐνης γάλακτος […]
The post Τσάι με γάλα: Επιστήθιοι φίλοι ή άσπονδοι εχθροί appeared first on tromaktiko.
Το Διαβάσαμε Τσάι με γάλα: Επιστήθιοι φίλοι ή άσπονδοι εχθροί
Κοινοποιήστε: