Ο γλυκάνισος αποτελεί χαρακτηριστικό μυρωδικό της ελληνικής γης καθώς και βασικό συστατικό για το παραδοσιακό μας απόσταγμα, το ούζο. Το πλούσιο άρωμα του, σφραγίζεται από τη διαδικασία της σποράς έως και την αποθήκευση του καρπού και η φετινή σπορά για το γλυκόπιοτο ούζο Πλωμαρίου υπόσχεται υψηλής ποιότητας και αρωματικό απόσταγμα! Η καλλιέργεια και φροντίδα του […]
The post Το Λισβόρι της Λέσβου ήδη μοσχοβολά γλυκάνισο appeared first on Tromaktiko.gr.
Το Διαβάσαμε Το Λισβόρι της Λέσβου ήδη μοσχοβολά γλυκάνισο
Κοινοποιήστε: