Νέα έρευνα πανεπιστημίου της Καλιφόρνια (UC Riverside ) δείχνει ότι η κατανάλωση λαδιού σόγιας όχι μόνο οδηγεί σε παχυσαρκία και διαβήτη, αλλά μπορεί επίσης να επηρεάσει νευρολογικές παθήσεις όπως ο αυτισμός, η νόσος του αλτσχάιμερ, το άγχος και η κατάθλιψη.Το σογιέλαιο, χρησιμοποιείται για τηγάνισμα σε εστιατόρια και fast food, προστίθεται σε επεξεργασμένα τρόφιμα , λόγο χαμηλής τιμής είναι το πιο διαδεδομένο και
Το Διαβάσαμε Το έλαιο σόγιας συνδέεται με νευρολογικές
Κοινοποιήστε: