Η τακτική κατανάλωση κρέατος και δη επεξεργασμένου, δηλαδή αλλαντικών, έχει συνδεθεί με κινδύνους για την υγεία, όπως καρκίνο του παχέος εντέρου. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε νάτριο και κορεσμένα λιπαρά, τα αλλαντικά συμβάλλουν επίσης στον κίνδυνο καρδιακής νόσου. Τα λιπαρά του κρέατος τέλος, προκαλούν χοληστερίνη και αυξάνουν τα τριγλυκερίδια. Δείτε παρακάτω τι πρέπει να […]
The post Τα μυστικά στην επιλογή κρέατος appeared first on tromaktiko.
Το Διαβάσαμε Τα μυστικά στην επιλογή κρέατος
Κοινοποιήστε: