Είναι γνωστό ως το κόκκινο πορτοκάλι. Μιλάμε φυσικά για το σαγκουίνι, που είναι μια ποικιλία πορτοκαλιού με βαθύ κόκκινο χρώμα, σχεδόν στο χρώμα του αίματος. Το χαρακτηριστικό σκούρο χρώμα της σάρκας του οφείλεται στην παρουσία φυσικών χρωστικών, των ανθοκυανινών, που είναι κοινές σε πολλά μοβ λαχανικά και φρούτα, αλλά όχι στα εσπεριδοειδή. Εχει ονομαστεί και […]
The post Σανγκουίνι: «Δυναμίτης» υγείας appeared first on tromaktiko.
Το Διαβάσαμε Σανγκουίνι: «Δυναμίτης» υγείας
Κοινοποιήστε: