Μπορεί μια φέτα ψωμί να γίνει κίνδυνος για την υγεία; Μπορεί και μάλιστα με πολλούς τρόπους. Κατ’ αρχήν, εξαρτάται από το είδος του ψωμιού: Όλες οι επιστημονικές και διατροφολογικές απόψεις συμφωνούν πλέον πως το λευκό ψωμί καλύτερα να… λείπει, αφού έχει πολλές θερμίδες και λίγη θρεπτική αξία. Αντ’ αυτού, επιλέγουμε ψωμί ολικής άλεσης, μαύρο ή […]
The post Πότε το ψωμί μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για την υγεία; appeared first on tromaktiko.
Το Διαβάσαμε Πότε το ψωμί μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για την υγεία;
Κοινοποιήστε: