Όταν το μέλι μέσα στο βαζάκι δημιουργεί αυτούς τους χαρακτηριστικούς “κρυστάλλους” και αλλάζει η απαλή υφή του, η οποία γίνεται πιο σκληρή, λέμε συνήθως ότι το μέλι έχει “ζαχαρώσει”. Όπως και να το κάνουμε, το μέλι είναι πιο ωραίο όταν έχει την φυσική του, λεία, απαλή και παχύρρευστη υφή. Το να έχει ζαχαρώσει σε καμία […]
The post Πως θα επαναφέρετε το μέλι που «ζαχάρωσε» appeared first on tromaktiko.
Το Διαβάσαμε Πως θα επαναφέρετε το μέλι που «ζαχάρωσε»
Κοινοποιήστε: