Το ρύζι αποτελεί σημαντικό μέρος της διατροφής για πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Με προέλευση που χρονολογείται πριν από χιλιάδες χρόνια στη Νότια Ασία ή την Αφρική, το ρύζι καλλιεργείται τώρα σε περισσότερες από 100 χώρες. Ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών αναφέρει ότι το ρύζι αντιπροσωπεύει το 19% όλων των θερμίδων […]
The post Οι διατροφικές διαφορές του λευκού από το καστανό ρύζι appeared first on tromaktiko.
Το Διαβάσαμε Οι διατροφικές διαφορές του λευκού από το καστανό ρύζι
Κοινοποιήστε: