Στην γνωστή μάχη της Βερόνας, εκτός από πολλούς νεκρούς στρατιώτες υπήρχαν και πολλά νεκρά άλογα. Όπως συμβαίνει σε κάθε μάχη, έτσι και σε αυτή, στις κατακτημένες περιοχές γινόταν πλιάτσικο. Ο φτωχός λαός λοιπόν βρίσκοντας όλα αυτα τα νεκρά άλογα σκέφτηκε να μην πάει χαμένο τόσο κρέας, παρόλο που το απαγόρευε η θρησκεία τους. Επειδή όμως […]
The post Μοσχάρι παστισάντα: Η βενετσιάνικη συνταγή και η ιστορία της appeared first on Tromaktiko.gr.
Το Διαβάσαμε Μοσχάρι παστισάντα: Η βενετσιάνικη συνταγή και η ιστορία της
Κοινοποιήστε: