Τα φρούτα περιέχουν γενικά σημαντικές ποσότητες σύνθετων υδατανθράκων ή αμύλου, μόνο όταν είναι νεαρά. Σχεδόν όλο αυτό το άμυλο μετατρέπεται σε ζάχαρη καθώς ωριμάζουν, γι’ αυτό και τα ώριμα φρούτα είναι πιο γλυκά. Πεπόνια Τα πεπόνια σταματούν να ωριμάζουν μόλις μαζευτούν, πράγμα που σημαίνει ότι ένα σφιχτό και άγευστο πεπόνι πιθανότατα συγκομίστηκε πολύ νωρίς. Όπως […]
The post Μη αμυλούχα φρούτα: Φρούτα που όσο ωριμάζουν, τόσο λιγότερο άμυλο έχουν appeared first on Tromaktiko.gr.
Το Διαβάσαμε Μη αμυλούχα φρούτα: Φρούτα που όσο ωριμάζουν, τόσο λιγότερο άμυλο έχουν
Κοινοποιήστε: