Πολλές φορές, όταν θέλετε να μαγειρέψετε κρέας, συνειδητοποιείτε πολύ αργά ότι το έχετε ξεχάσει στην κατάψυξη και, ως εκ τούτου, μέχρι να ξεπαγώσει θα περάσουν τόσες ώρες, ώστε αλλάζετε γνώμη και μαγειρεύετε κάτι άλλο. Υπάρχει ένας πολύ απλός και ασφαλής τρόπος για να ξεπαγώσετε ένα κομμάτι κρέας, χωρίς να προκύψει πρόβλημα από πιθανή ανάπτυξη βακτηρίων. […]
The post Κρέας: Κίνδυνος για βακτήρια κατά την απόψυξη – Τι να προσέχετε (vid) appeared first on tromaktiko.
Το Διαβάσαμε Κρέας: Κίνδυνος για βακτήρια κατά την απόψυξη – Τι να προσέχετε (vid)
Κοινοποιήστε: