Παρά το δημόσιο σκεπτικισμό σχετικά με τις πιθανές αρνητικές συνέπειες για την υγεία από τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα επιστημονικά στοιχεία εξακολουθούν να επικυρώνουν τα πολλά θετικά θρεπτικά οφέλη από την κατανάλωσή τους. Η στεφανιαία νόσος (CHD) είναι μια κατάσταση κατά την οποία η παροχή αίματος στην καρδιά περιορίζεται, συνήθως λόγω της συσσώρευσης λίπους στις αρτηρίες […]
The post Τα γαλακτοκομικά προϊόντα που έχουν υποστεί ζύμωση προστατεύουν την καρδιά appeared first on tromaktiko.
Το Διαβάσαμε Τα γαλακτοκομικά προϊόντα που έχουν υποστεί ζύμωση προστατεύουν την καρδιά
Κοινοποιήστε: