Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως ο καφές δεν πίνεται χωρίς ζάχαρη ή άλλες γλυκαντικές ουσίες. Λίγοι γνωρίζουν ότι η ποικιλία Arabica, μια από τις πιο διαδεδομένες ποικιλίες στον κόσμο, είναι η πιο αρωματική και λιγότερο πικρή ποικιλία επειδή περιέχει σε ποσοστό 8% φυσικά σάκχαρα, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για την ποικιλία […]
The post Καφές: Γιατί δεν πρέπει να προσθέτετε ζάχαρη appeared first on Tromaktiko.gr.
Το Διαβάσαμε Καφές: Γιατί δεν πρέπει να προσθέτετε ζάχαρη
Κοινοποιήστε: