Food sustainability και νέες τάσεις στα τρόφιμα θα συζητηθούν στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικτυακής συζήτησης με θέμα «Food Sustainability και τις νέες τάσεις» που διοργανώνει την Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου στις 15:00 η TÜV HELLAS (TÜV NORD). Κορυφαία στελέχη της αγοράς και επιχειρηματίες θα αναδείξουν τα νέα δεδομένα στο food sustainability, τις προκλήσεις που έφερε η πανδημία, τις […]
The post Διαδικτυακή συζήτηση για τo Food Sustainability και τις νέες τάσεις στα τρόφιμα από την TÜV HELLAS appeared first on Tromaktiko.gr.
Το Διαβάσαμε Διαδικτυακή συζήτηση για τo Food Sustainability και τις νέες τάσεις στα τρόφιμα από την TÜV HELLAS
Κοινοποιήστε: