Το βούτυρο και η μαργαρίνη εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό. Είναι λιπαρές ουσίες που χρησιμοποιούνται στην μαγειρική, στην ζαχαροπλαστική και στην επάλειψη. Το βούτυρο υπήρξε βασικό διατροφικό στοιχείο για αιώνες. Παρασκευάζεται αναδεύοντας το λιπαρό μέρος του γάλακτος μέχρι να μετατραπεί στο τελικό προϊόν, ενώ η μαργαρίνη είναι προϊόν επεξεργασίας. Το βούτυρο έχει δαιμονοποιηθεί από τα media […]
The post Βούτυρο ή μαργαρίνη; appeared first on tromaktiko.
Το Διαβάσαμε Βούτυρο ή μαργαρίνη;
Κοινοποιήστε: