Η κάμερα του Insider βρέθηκε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Τυροκομική Μεσσήνης στην Πελοπόννησο και μας παρουσιάζει όλα τα μυστικά σχετικά με την παρασκευή της φέτας.
Στην περιγραφή του βίντεο αναφέρεται: «Η φέτα φτιάχνεται με συνδυασμό πρόβειου και κατσικίσιου γάλακτος, που της δίνει αυτή την κρεμώδη υφή και ένα επιπλέον «λάκτισμα» σε σύγκριση με τα τυριά από αγελαδινό γάλα. Αλλά ανάλογα με το πού βρίσκεστε στην Ελλάδα, θα έχετε μια διαφορετική φέτα, από σκληρή έως και πολύ μαλακή. Όλα εξαρτώνται από τον συνδυασμό των δύο ειδών γάλακτος και την ποσότητα του καθενός που χρησιμοποιείται. Επισκεφτήκαμε την Τυροκομική Μεσσήνης στην Πελοπόννησο για να μάθουμε όλα τα μυστικά πίσω από την παρασκευή της φέτας».
Να σημειωθεί ότι το ρεπορτάζ έκανε η συνεργάτιδα του Insider, Claudia Romeo, η οποία ταξίδεψε στη χώρα μας.
Δείτε το βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο Youtube πριν δύο μέρες (28 Φεβρουαρίου).
Το Διαβάσαμε To Insider στην Πελοπόννησο: Τα «μυστικά» πίσω από την παρασκευή της φέτας (video)
Κοινοποιήστε: