EUROVISION 2023: Γιατί αργεί η ανακοίνωση της Ελληνικής συμμετοχής;

Αυτό το ερώτημα βρίσκεται στα χείλη των περισσότερων fans τις τελευταίες ημέρες που πίστευαν ότι μετά και την ψηφοφορία της επιτροπής του κοινού τα πράγματα θα προχωρούσαν ταχύτατα και με ένα αισιόδοξο κλίμα για την Ελληνική επιλογή. Και μέχρι τέλος Ιανουαρίου να έχει ανακοινωθεί ο εκπρόσωπος της Ελλάδας και να ξεκινήσουν όλα όσα χρειάζονται μετά […]

Το έργο “Καρυάτις επισκέπτεται τη Δ. Μακεδονία!

Το νέο εντυπωσιακό βίντεο του Γιώργου Τατάκη από τη Δυτική Μακεδονία για το έργο του “Καρυάτις” Το νέο βίντεο του Γιώργου Τατάκη κάνει το γύρο του διαδικτύου από την τελευταία επίσκεψή του στη Δυτική Μακεδονία, στο πλαίσιο του πονήματός του “Καρυάτις”. Οι νέες φωτογραφίες από τον Πολυπόταμο, την Κλαδοράχη και το Σκοπό της Φλώρινας αλλά […]

ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑ

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ  ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ  «ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ» Σε διοργάνωση του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ). Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του έργου «Ο Πρωτομάστορας» του Μανώλη Καλομοίρη τον Ιανουάριο, το Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» συνεχίζει το αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την γέννηση […]

Αδάμ Τσαρούχης “My Valentine”, 14 Φεβρουαρίου στο Half Note. Special guest Μιρέλα Πάχου

Ο Αδάμ Τσαρούχης έρχεται στο Half Note Jazz Club με ένα πρόγραμμα με θέμα την αγάπη. Τρίτη 14 Φεβρουαρίου O Αδάμ Τσαρούχης έπειτα από σειρά παραστάσεων σε σκηνές της Αθήνας, που τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό, έρχεται με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα που υμνέι τον έρωτα. Παρουσιάζοντας τραγούδια από την δισκογραφία του καθώς και νέα τραγούδια από […]

Γρήγορα και εύκολα χοιρινά μπιφτέκια!

Υλικά Διαδικασία Βήμα 1 Ζυμώνουμε όλα τα υλικά και χωρίζουμε στα 4. Πατάμε το κάθε κομμάτι ανάμεσα σε 2 κομμάτια λαδόκολλα μέχρι να γίνει ένα σχετικά στρογγυλό και πολύ λεπτό μπιφτέκι περίπου 0,5 εκ. Σε αυτή τη φάση μπορούμε να τα βάλουμε μαζί με τις λαδόκολλες σε τάπερ στην κατάψυξη. Θα κρατήσουν 1 εβδομάδα, θα […]

Ορέστης Μακρής: Ο αγαπημένος «μεθύστακας» του σινεμά που ξεκίνησε ως τενόρος και δεν έπινε ούτε γουλιά!

Ο Ορέστης Μακρής γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 1899 στη Χαλκίδα. Σπούδασε φωνητική μουσική στο Ωδείο Αθηνών και στα 20 του στρατεύτηκε και υπηρέτησε στη Μικρά Ασία. Από μικρή ηλικία ήταν ένας ήρεμος χαρακτήρας. Οι συνάδελφοί του τον θυμούνταν να κάθεται ήσυχος ήσυχος στο καμαρίνι του χωρίς να μπερδεύεται ποτέ σε κουτσομπολιά και πηγαδάκια. Στις λιγοστές μάλιστα φορές […]

5 Ιδέες για μοντέρνα και στιλάτα μαλλιά το 2023

Τα μαλλιά μας είναι κλειδί για την αυτοπεποίθηση μας. Έτσι, όλες θέλουμε να έχουμε ένα κούρεμα και χρώμα μαλλιών που μας ταιριάζει αλλά και που συμβαδίζει με την εποχή. Είναι μια καλή ώρα λοιπόν να ενημερωθείς για το ποια μαλλιά θα είναι στη μόδα το 2023 έτσι ώστε να ξέρεις τι να ζητήσεις από τον […]

5 αγαπημένες ιταλικές συνταγές!

Η γειτονική Ιταλία φημίζεται για τη γαστρονομία της. Η αλήθεια είναι πως τα φαγητά της είναι τόσο νόστιμα που όλοι μας έχουμε τουλάχιστον ένα αγαπημένο πιάτο. Ζουκότο (Zuccotto): Το δίχρωμο sponge κέικ των ΙταλώνΈνα γλυκό ημισφαίριο, εμπνευσμένο από το σχέδιο που έχει ο τρούλος του καθεδρικού ναού της Φλωρεντίας. Το κλασικό δίχρωμο μοτίβο στην επιφάνειά του είναι […]

Έλενα Κρεμλίδου: Όταν τα πέταξε «όλα» για την πιο «καυτή» της φωτογράφιση! (φώτο)

Σέξι και όποιος αντέξει! Η Έλενα Κρεμλίδου έχει τον τρόπο να ανάβει «φωτιές» και να μαγνητίζει πάνω της όλα τα βλέμματα. Αποτελεί, δίχως αμφιβολία, μια από τις πιο «καυτές» Ελληνίδες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι έχει δεκάδες χιλιάδες ακόλουθους στα social media της, οι οποίοι ανυπομονούν για μια νέα της ανάρτηση. Το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν 358.000 χρήστες, οι […]

Μανιτάρια στρογγανόφ με ρύζι!

Αυτό το χορτοφαγικό πιάτο εκτός από νόστιμο είναι και υγιεινό, αφού είναι χαμηλό σε θερμίδες, χαμηλό σε αλάτι και με χαμηλά λιπαρά. Υλικά Διαδικασία Βήμα 1 Ρίχνουμε το ρύζι σε μια κατσαρόλα με 400 ml νερό και μια πρέζα αλάτι. Αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά, βάζουμε ένα καπάκι και μαγειρεύουμε για 10΄. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε […]