Kliktv.gr
  • Αρχική
  • Ελλαδα
  • Κοσμος
  • Περιβαλλον
  • Αθλητικα
  • Lifestyle
  • Υγεια
  • Γυναικα
  • Πολιτισμός
    • Βιβλιο
    • Θέατρο
    • Μουσική
  • Auto-Moto
  • Διαφορα
    • Κοινωνικά
    • Συνταγές
  • Αστρολογία
☰
Kliktv.gr
Home > Ελλαδα
230 views 0 sec 0 Comment

O Κασσελάκης αιφνιδίασε και επισκέφτηκε το «Κόκκινο»

rularulina_xo0ks4zq - 12 Οκτωβρίου 2023

Κοινοποιήστε:

  • Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Facebook
  • Click to share on X(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) X
o-Κασσελάκης-αιφνιδίασε-και-επισκέφτηκε-το-«Κόκκινο»

«Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε και να χτίσουμε από κάτω προς τα πάνω», υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρέπει να χτίσουμε από κάτω προς τα πάνω με ανθρώπους που έχουν γείωση στην κοινωνία, όρεξη και καθαρά χέρια» τόνισε σήμερα (12/10) ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο».

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, λίγο πριν από τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, υπογράμμισε ότι πρέπει να αλλάξει η «πολιτική του μπλε κράτους», ενώ, σημείωσε ότι «η ενότητα του χώρου μας και η διεύρυνση είναι υπαρξιακό θέμα για τη χώρα».

«Πρέπει να χτίσουμε από κάτω προς τα πάνω»

Αναλυτικά, ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στη «μάχη» για τον Δήμο Αθηναίων, τόνισε ότι «οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει τι πάει να πει “ενσυναίσθηση”, δηλαδή να νιώθεις μέσα σου. Σε όλη αυτή την πολιτική του μπλε κράτους, από την κεντρική κυβέρνηση μέχρι τις Περιφέρειες και τους Δήμους, είναι το “άκρον άωτον” της εξάρτησης και της “δηθενιάς”. Πρέπει να τα αλλάξουμε, πρέπει να χτίσουμε από κάτω προς τα πάνω με ανθρώπους που έχουν γείωση στην κοινωνία, όρεξη και καθαρά χέρια.

Μακάρι να υποστηρίξουμε τον κύριο Δούκα στον δεύτερο γύρο. Συγχαρητήρια στον κύριο Ζαχαριάδη που έδωσε έναν εξαιρετικό αγώνα για το κόμμα μας υπό πολύ δύσκολες πολιτικές συνθήκες, είμαι υπερήφανος για αυτόν».

«Πρέπει να βρω λύσεις»

Σχετικά με αυτά που βλέπει κατά τις περιοδείες του, ανά τη χώρα, ανέφερε ότι αντικρίζει «ένα πολύ μεγάλο πάθος από τον κόσμο μας, να σηκώσει ανάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ και να μπορέσει να κάνει αντεπίθεση. Το βλέπω παντού. Αυτό γεμίζει ευθύνη όλους μας.

Βγαίνω έξω, ένας νέος άνθρωπος, έχω τόσους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας που κυριολεκτικά κλαίνε. Λένε: “Είσαι η τελευταία μας ελπίδα”. Τι είμαι εγώ, η τελευταία σας ελπίδα; Δεν έχω προλάβει ψυχολογικά να το απορροφήσω ακόμη. Αυτό που εισπράττω, είναι ότι πρέπει να στρωθώ στη δουλειά και να βρω λύσεις».

«Έχω κάνει τρεις περιοδείες σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα, έχω πάει δύο φορές Καρδίτσα, στο κλειστό του Παλαμά. Βλέπεις συνανθρώπους μας, που έχουν αφεθεί στη μοίρα τους. Ορισμένοι αργοπεθαίνουν μόνοι τους, είναι απάνθρωπες οι καταστάσεις τόσο στη Λάρισα, όσο και τον Βόλο».

«Χρειαζόμαστε να ανασυγκροτηθούμε»

Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε ότι «η ενότητα του χώρου μας και η διεύρυνση είναι πάρα πολύ σημαντική. Αποτελεί υπαρξιακό θέμα για την Ελλάδα και πάρα πολλούς νέους που είτε βλέπουν την αξιοκρατία μόνο στο εξωτερικό, είτε δεν σκέφτονται καν να επιστρέψουν στην πατρίδα μας.

Όπως είπα και στην ομιλία μου, στον ΣΕΒ, δεν είναι δυνατόν το μεγαλύτερο εξαγωγικό προϊόν της χώρας να είναι το ανθρώπινο δυναμικό της». «Χρειαζόμαστε να ανασυγκροτηθούμε και σαν πολιτικός χώρος και μετά, το σημαντικότερο, πρέπει να συγκροτήσουμε τη χώρα», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θέλω να μιλώ αδιαμεσολάβητα στον κόσμο»

Ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε ότι δεν είναι τυχαία η απογευματινή του επίσκεψη στο Κερατσίνι, καθώς χαρακτήρισε την περιοχή «σημαδιακό μέρος για τους αγώνες που έχει δώσει ο χώρος μας. Τους τιμούμε, εμπνεόμαστε, πρέπει να χτίσουμε για το μέλλον».

«Πρέπει να έχουμε ρήξη βάση ιδεών και φιλοσοφίας και να δίνουμε λύσεις στον κόσμο, έχουμε ευθύνη να πείσουμε τους πολίτες με γείωση στην κοινωνία. Δεν εννοώ μόνο συμμετοχή στον κοινωνικό ιστό, εννοώ αδιαμεσολάβητη επαφή. Δεν είναι τυχαίο ότι κάνω αυτή τη εκδήλωση στο Κερατσίνι. Ήταν δική μου ιδέα. Θέλω να μιλάω αδιαμεσολάβητα στον κόσμο. Πάντα έτσι πρέπει να είναι. Θα αποδεχτώ ερωτήσεις από όλους χωρίς κανένα φίλτρο. Θέλω να έχουμε δημοκρατικές διαδικασίες», ολοκλήρωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή

PREVIOUS

Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα δύναται να γίνει η φωνή των Εμιράτων στην ΕΕ

NEXT

«Μαϊμού» οδοντίατρος: «Δεν άγγιξα ποτέ ασθενή, δεν έχω κάνει κάτι κακό»
Related Post
Η-δική-μας-«αλλιώτικη»-μάχη
27 Σεπτεμβρίου 2023
Η δική μας «αλλιώτικη» μάχη
Νέα-Υόρκη:-Μηχανική-βλάβη-είχε-διαπιστωθεί-στο-μοιραίο-αεροσκάφος-με-τον-ceo-της-siemens-Ισπανίας
12 Απριλίου 2025
Νέα Υόρκη: Μηχανική βλάβη είχε διαπιστωθεί στο μοιραίο αεροσκάφος με τον CEO της Siemens Ισπανίας
ΔΥΠΑ:-Πότε-πληρώνεται-το-voucher-των-750-ευρώ
29 Ιουνίου 2025
ΔΥΠΑ: Πότε πληρώνεται το voucher των 750 ευρώ
Νέα-μέθοδος-για-το-«τέλειο»-βραστό-αυγό-–-Εξηγούν-οι-επιστήμονες
8 Απριλίου 2025
Νέα μέθοδος για το «τέλειο» βραστό αυγό – Εξηγούν οι επιστήμονες
Comments are closed.

Follow me on Blogarama

klikTv.gr

Το kliktv.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω “δεσμών”, hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το kliktv.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Διαβάστε περισσότερα στους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

Contact us: info@kliktv.gr
  • KlikTv
  • Privacy
  • Contact
Contact us: info@kliktv.gr © Copyright 2013-2023 - Kliktv.gr. All Rights Reserved