Kliktv.gr
  • Αρχική
  • Ελλαδα
  • Κοσμος
  • Περιβαλλον
  • Αθλητικα
  • Lifestyle
  • Υγεια
  • Γυναικα
  • Πολιτισμός
    • Βιβλιο
    • Θέατρο
    • Μουσική
  • Auto-Moto
  • Διαφορα
    • Κοινωνικά
    • Συνταγές
  • Αστρολογία
☰
Kliktv.gr
Home > Ελλαδα
103 views 7 sec 0 Comment

DNA και ψεύτικες κλήσεις: Πώς το Ισραήλ εξάλειψε τους Ιρανούς στρατηγούς – Νέες αποκαλύψεις

rularulina_xo0ks4zq - 23 Ιουλίου 2025

Κοινοποιήστε:

  • Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Facebook
  • Click to share on X(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) X
dna-και-ψεύτικες-κλήσεις:-Πώς-το-Ισραήλ-εξάλειψε-τους-Ιρανούς-στρατηγούς-–-Νέες-αποκαλύψεις

Η Μοσάντ έλαβε δείγμα DNA και χρησιμοποίησε τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου

Ένα μήνα μετά το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, αποκαλύπτονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με μια επιχείρηση της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών Μοσάντ, η οποία ήταν πρωτοφανής σε ακρίβεια και κλίμακα.

Σύμφωνα με έρευνα της αντιπολιτευόμενης έκδοσης Iran International, το Ισραήλ πραγματοποίησε μια σειρά από στοχευμένες εκκαθαρίσεις υψηλόβαθμων Ιρανών στρατιωτικών αξιωματικών χρησιμοποιώντας γενετικό προφίλ, τεχνητή νοημοσύνη και ψεύτικες τηλεφωνικές κλήσεις.

Ένα από τα βασικά επεισόδια της επιχείρησης ήταν η εκκαθάριση του διοικητή των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων του IRGC, Amir Ali Hajizadeh, και των βοηθών του.

Προσκλήθηκαν σε μια ψεύτικη συνάντηση. Η κλήση με την πρόσκληση ήταν τόσο πειστική που οι διοικητές έφτασαν αυτοπροσώπως. Μόλις συγκεντρώθηκε η ομάδα, εκτοξεύτηκε ένας πύραυλος προς το κτίριο. Όλοι όσοι βρίσκονταν μέσα σκοτώθηκαν.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι η Μοσάντ διέρρευσε σκόπιμα ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία της ισραηλινής επίθεσης, προκειμένου να παρασύρει τον διοικητή του IRGC, Χοσεΐν Σαλαμί, στο σωστό μέρος για εξόντωση.

Μια άλλη εντυπωσιακή περίπτωση ήταν η δολοφονία του στρατηγού Αλί Σαντμάνι, διαδόχου του προηγουμένως δολοφονημένου Γκολάμ Αλί Ρασίντ στη θέση του διοικητή του Κεντρικού Αρχηγείου του Χατάμ αλ-Ανμπίγια. Μόλις τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατο του Ρασίντ, ο Σαντμάνι σκοτώθηκε σε επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

Σύμφωνα με το Iran International, το Ισραήλ εντόπισε τον Σαντμάνι σε μια εξελιγμένη επιχείρηση. Η Μοσάντ έλαβε δείγμα DNA και χρησιμοποίησε τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου με βάση την τεχνητή νοημοσύνη και γενετικό προφίλ για να τον αναγνωρίσει. Κακόβουλο λογισμικό φέρεται να είχε τοποθετηθεί στις κάμερες CCTV της Τεχεράνης, οι οποίες κατέγραψαν τον Σαντμάνι στην περιοχή Ζαφεράνι. Σκοτώθηκε στις 27 Ιουνίου.

Επιπλέον, ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών του IRGC και δύο από τους βοηθούς του σκοτώθηκαν σε ξεχωριστή επιχείρηση αντικατασκοπείας, αφού ένας πράκτορας τους παρέσυρε σε ένα «ασφαλές σπίτι» στην αλέα Κουρντμπάτσε. Η επίθεση έγινε 10 λεπτά αφότου ένα κοντινό νηπιαγωγείο έκλεισε για επαγγελματικούς λόγους.

Εν μέσω αυτών των εξελίξεων, το Ιράν έχει αναφέρει περισσότερες από 20.000 κυβερνοεπιθέσεις από την έναρξη των εχθροπραξιών, μερικές από τις οποίες η Τεχεράνη λέει ότι έχει αποκρούσει.

Πρέπει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με ιρανικά στοιχεία, τουλάχιστον 1.062 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, συμπεριλαμβανομένων 102 γυναικών και 38 παιδιών.

Πηγή

PREVIOUS

Φθιώτιδα: Μεθυσμένος προκάλεσε τροχαίο και στη συνέχεια επιτέθηκε σε αστυνομικό

NEXT

Όζι Όζμπορν: Παγκόσμιος θρήνος για τον θάνατο του «Πρίγκιπα του Σκότους»
Related Post
Ροδόπη:-Πλημμυρισμένα-υπόγεια-και-σοβαρά-προβλήματα-από-την-καταρρακτώδη-βροχή
14 Σεπτεμβρίου 2024
Ροδόπη: Πλημμυρισμένα υπόγεια και σοβαρά προβλήματα από την καταρρακτώδη βροχή
Γερμανία:-Τέλος-στην-δημοσιοποίηση-λεπτομερειών-της-βοήθειας-που-παρέχει-στην-Ουκρανία
11 Μαΐου 2025
Γερμανία: Τέλος στην δημοσιοποίηση λεπτομερειών της βοήθειας που παρέχει στην Ουκρανία
Ανέκδοτο-με-τυπάρα-σε-μηχανή:-Τα-λαθραία
29 Αυγούστου 2024
Ανέκδοτο με τυπάρα σε μηχανή: Τα λαθραία
Ένοπλη-ληστεία-στον-Άλιμο:-Ζευγάρι-ήρθε-αντιμέτωπο-με-διαρρήκτες-μέσα-στο-σπίτι-του
9 Απριλίου 2025
Ένοπλη ληστεία στον Άλιμο: Ζευγάρι ήρθε αντιμέτωπο με διαρρήκτες μέσα στο σπίτι του
Comments are closed.

Follow me on Blogarama

klikTv.gr

Το kliktv.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω “δεσμών”, hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το kliktv.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Διαβάστε περισσότερα στους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

Contact us: info@kliktv.gr
  • KlikTv
  • Privacy
  • Contact
Contact us: info@kliktv.gr © Copyright 2013-2023 - Kliktv.gr. All Rights Reserved