Το βασικό χαρακτηριστικό του καφέ, εκτός της καφεΐνης, είναι η περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτικά, τα οποία υπολογίζονται σε πάνω από 1.000. Οι κύριες αντιοξειδωτικές ουσίες του καφέ ανήκουν στην κατηγορία των πολυφαινολών και είναι τα διτερπένια (καφεστόλη και καχεόλη) και τα χλωρογενικά οξέα. Η ποικιλία, το ψήσιμο των καρπών και ο τρόπος παρασκευής του αφεψήματος […]
The post Αντιοξειδωτική δράση του καφέ και θερμοκρασία appeared first on tromaktiko.
Το Διαβάσαμε Αντιοξειδωτική δράση του καφέ και θερμοκρασία
Κοινοποιήστε: