Είναι αλήθεια πως ένα φαγητό νοστιμεύει με την προσθήκη ζάχαρης, κρέμας γάλακτος ή κάποιας βουτυρένιας σάλτσας. Όμως δεν είναι μόνο τα παχυντικά υλικά που δίνουν νοστιμιά σε ένα πιάτο. Ανακαλύψτε 3 τρόπους για να προσθέσετε γεύση, αλλά όχι και θερμίδες σε ένα φαγητό:
Λεμόνι
Το λεμόνι θα δώσει νοστιμιά στη σαλάτα σας αλλά και στα κρέατα. Αναμείξτε με ελαιόλαδο για τα λαχανικά και μαρινάρετε τα κρεατικά πριν το ψήσιμο με χυμό λεμονιού και σκόρδο.
Πορτοκάλι
Όπως και το λεμόνι έτσι και το πορτοκάλι συνδυάζεται όμορφα με τα λαχανικά στις σαλάτες ενώ ταιριάζει πολύ και σαν μαρινάδα μαζί με το μέλι στο κοτόπουλο και το χοιρινό.
Μπαχαρικά
Το κάρυ, ο κρόκος Κοζάνης, το ροδοπίπερο αλλά και πολλά ακόμα μπαχαρικά δίνουν γεύση σε ένα πιάτο χωρίς να του προσθέσουν θερμίδες. Επιλέξτε το σωστό για τα ψητά λαχανικά (κάρυ, μπούκοβο, βασιλικός, δενδρολίβανο) αλλά και τα κρέατα (πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι).
Κοινοποιήστε: