Αυθεντικό ριζότο ιταλικού στιλ μαγειρεύτηκε με αργό και επίπονο τρόπο, αλλά αξίζει τον κόπο. Συμπληρώνει πολύ καλά ψητά κρέατα και πιάτα κοτόπουλου. Ελέγξτε το ρύζι δαγκώνοντάς το. Θα πρέπει να είναι ελαφρώς al dente. Το ριζότο κατατάσσεται ακριβώς εκεί ως ένα από τα καλύτερα πιάτα που μπορείτε να φτιάξετε με ρύζι. Με καταγωγή από την Ιταλία, το ριζότο είναι […]
The post Ριζότο: Γκουρμέ ριζότο μανιταριών appeared first on Tromaktiko.gr.
Το Διαβάσαμε Ριζότο: Γκουρμέ ριζότο μανιταριών
Κοινοποιήστε: