Πολλά συστατικά συμβάλλουν άμεσα στη χαρακτηριστική γεύση των τροφίμων και των ποτών με τρόπους που επηρεάζουν την ιδιαίτερη γεύση τους, το άρωμα ή το πόσο πικάντικα είναι. Όμως, επηρεάζουν επίσης έμμεσα την αίσθηση της γεύσης μέσα από άλλες βιοχημικές συνιστώσες που είναι σε μεγάλο βαθμό ακόμα ανεξερεύνητες. Το κιτρικό οξύ και η πικάντικη 6-τζιντζερόλη από […]
The post Πώς οι διαφορετικές τροφές μεταβάλλουν τη γευστική μας αντίληψη appeared first on tromaktiko.
Το Διαβάσαμε Πώς οι διαφορετικές τροφές μεταβάλλουν τη γευστική μας αντίληψη
Κοινοποιήστε: