Τα ψάρια έχουν από την φύση τους αυξημένη μικροβιακή χλωρίδα. Αυτό τα κάνει ευάλωτα σε αλλοιώσεις και επικίνδυνα αν καταναλωθούν σε λάθος χρόνο. Οι ψαράδες μόλις πιάσουν τα ψάρια, τα βάζουν με πάγο σε κιβώτια από φελιζόλ, όπου βρίσκονται σε θερμοκρασία 0 – 3 βαθμών Κελσίου, περίπου όπως και στη συντήρηση του ψυγείου μας, εφόσον […]
The post Πόσες μέρες θεωρούνται φρέσκα τα ψάρια appeared first on tromaktiko.
Το Διαβάσαμε Πόσες μέρες θεωρούνται φρέσκα τα ψάρια
Κοινοποιήστε: