Σπυρωτό ή χυλωμένο, με κρεμμυδάκι, σκόρδο, μανιτάρια και μυρωδικά ή και σκέτο, το πιλάφι είναι η κλασική γαρνιτούρα για κρεατικά, αλλά μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει από μόνο του ένα νόστιμο και εύκολο κύριο πιάτο. Ποια είδη ρυζιού ενδείκνυνται για τι είδους πιλάφια, όλοι οι τρόποι μαγειρέματος, οι χρόνοι, οι ζωμοί, οι αναλογίες, μυστικά, ιδέες και […]
The post Πιλάφι: Από το Α στο Ω appeared first on Tromaktiko.gr.
Το Διαβάσαμε Πιλάφι: Από το Α στο Ω
Κοινοποιήστε: