Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως τα ψάρια είναι πλούσια σε φώσφορο και κάνουν καλό στην όραση μας και τα οστά μας. Τώρα, μια νέα έρευνα Σουηδων επιστημόνων δείχνει πως η κατανάλωση ψαριών μπορεί να λειτουργήσει προληπτικά και για τη νόσο του Πάρκινσον. Μια μελέτη από το Chalmers University of Technology στη Σουηδία, φωτίζει περισσότερο τη σχέση […]
The post Πάρκινσον: Η κατανάλωση ψαριών μπορεί να προλάβει τη νόσο appeared first on tromaktiko.
Το Διαβάσαμε Πάρκινσον: Η κατανάλωση ψαριών μπορεί να προλάβει τη νόσο
Κοινοποιήστε: