Οι επιστήμονες της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ τονίζουν πως η κολοκύθα δεν πρέπει να λείπει από κανένα τραπέζι. Μπορεί να γίνει πρώτη ύλη για πολλά νόστιμα πιάτα, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται εξαιρετικά θρεπτική, αφού είναι πλούσια σε καροτενοειδή (ανάμεσά τους και το β-καροτένιο, γνωστό για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες), βιταμίνες C και B6, μαγνήσιο, […]
The post Οι επιστήμονες του Χάρβαρντ συνιστούν κολοκύθα: γιατί; appeared first on tromaktiko.
Το Διαβάσαμε Οι επιστήμονες του Χάρβαρντ συνιστούν κολοκύθα: γιατί;
Κοινοποιήστε: