Kliktv.gr
  • Αρχική
  • Ελλαδα
  • Κοσμος
  • Περιβαλλον
  • Αθλητικα
  • Lifestyle
  • Υγεια
  • Γυναικα
  • Πολιτισμός
    • Βιβλιο
    • Θέατρο
    • Μουσική
  • Auto-Moto
  • Διαφορα
    • Κοινωνικά
    • Συνταγές
  • Αστρολογία
☰
Kliktv.gr
Home > Ελλαδα
222 views 7 sec 0 Comment

Μαρία Σολωμού: «Το σεξ θεωρώ ότι είναι το νούμερο ένα» – Με ποιον έκανε one night stand

rularulina_xo0ks4zq - 19 Σεπτεμβρίου 2024

Κοινοποιήστε:

  • Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Facebook
  • Click to share on X(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) X
Μαρία-Σολωμού:-«Το-σεξ-θεωρώ-ότι-είναι-το-νούμερο-ένα»-–-Με-ποιον-έκανε-one-night-stand

Στο «Sex Podcast» της Δάφνης Καραβοκύρη βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Σολωμού Η  ηθοποιός αναφέρθηκε για τον πειραματισμό στην ερωτική ζωή της, τις σχέσεις της και τον γιο της. Μεταξύ άλλων η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε ότι το πρώτο της one night stand ήταν με το Μάριο Αθανασίου, ο οποίος έμελλε να γίνει και πατέρα του παιδιού της.

Για την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία, η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε: «Το σεξ θεωρώ ότι είναι το νούμερο ένα. Πρώτη φορά σεξ έκανα στα 18 μου. Για κάποιο λόγο περίμενα να ενηλικιωθώ. Όταν πήρα το κουράγιο και είπα ότι θα συμβεί, έκανα κοπάνα από το σχολείο. Έγινε η πράξη και μετά πήγα στο σχολείο να πω στις φίλες μου τα νέα. Δεν μου άρεσε καθόλου, σκεφτόμουν αυτό είναι; Στα 19 που έκανα την πρώτη μου σχέση ξεκίνησα να πειραματίζομαι».

«Είχα μία σχέση μια περίοδο με τον οποίο κάναμε 5 ώρες σεξ. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι αυτό το πράγμα γίνεται και ειδικά ότι θα το έκανα εγώ. Εκείνη την ημέρα είχα και θέατρο και γυρίσματα αλλά ήμουν τόσο ερωτευμένη που δεν έβλεπα μπροστά μου. Έτυχε η περίπτωση αυτού του ανθρώπου, δεν μπορείς να το κανείς συνέχεια όμως», πρόσθεσε η Μαρία Σολωμού.

Αναφερόμενη στον γιο της, η Μαρία Σολωμού σημείωσε: «Με τον γιο μου έχουμε κάνει κουβέντα για το σεξ και ήταν πάρα πολύ αστείο. Ο γιος μου μεγάλωσε πάρα πολύ γρήγορα και απότομα παρόλο που τον είχα πάρα πολύ μαζεμένο. Στα 13 με 15 ότι και αν τον ρωτούσα δεν μου απαντούσε, οι συζητήσεις μας ήταν πολύ φλατ. Κάποια στιγμή γνωρίζει μια κοπέλα, με την οποία στην αρχή ήταν φίλοι, στην πορεία όμως σταμάτησαν να είναι φίλοι. Εκείνη την περίοδο εγώ άρχισα τα podcast.

Τότε οι φίλες του άρχισαν να ακούνε τα βίντεο μου και έτσι ο γιος μου μπήκε στη διαδικασία να τα δει. Αφού τα είδε άρχισε να με ρωτάει πράγματα. Ήρθε εκείνος σε εμένα. Κάποια στιγμή του είπα ότι πρέπει να μιλήσει με τον πατέρα του για το κομμάτι του σεξ και εκεί μου αποκάλυψε ότι έχει ήδη συμβεί. Ήμουν πολύ χαρούμενη, πήγα στη δουλειά μου με γλυκά. Μετά έκανα μια μεγάλη κουβέντα με τον γιο μου για το πώς πρέπει να είναι σε αυτό το κομμάτι με τις γυναίκες. Ήταν άβολες συζητήσεις αλλά έπρεπε να γίνουν. Είπαμε πολλά και με άκουγε».

Τέλος, η Μαρία Σολωμού απάντησε και σε ερώτηση για το αν έχει κάνει one night stand, λέγοντας: «Έφτασα κοντά στο one night stand και ο άνθρωπος αυτός ήταν ο Μάριος Αθανασίου και μετά κάναμε παιδί. Γνωριζόμασταν στην δουλειά, δεν ήταν άγνωστος, αλλά ήταν ό,τι πιο κοντινό σε one night stand».

PREVIOUS

Gigabit Voucher 200 ευρώ για γρήγορο ίντερνετ – Ποιοι οι δικαιούχοι

NEXT

Νίκος Χαρδαλιάς: Μπαράζ στρατηγικών συναντήσεων στο Παρίσι για την ενίσχυση του τουρισμού
Related Post
e-ΕΦΚΑ-και-ΔΥΠΑ:-Λεφτά-σε-σχεδόν-2,5-εκατ.-δικαιούχους-–-Ποιοι-θα-πληρωθούν-μέχρι-τις-26-Ιουλίου
22 Ιουλίου 2024
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Λεφτά σε σχεδόν 2,5 εκατ. δικαιούχους – Ποιοι θα πληρωθούν μέχρι τις 26 Ιουλίου
Μεσολόγγι:-Για-δολοφονία-του-αγνοούμενου-Μπάμπη-κάνει-λόγο-το-βούλευμα
16 Ιανουαρίου 2024
Μεσολόγγι: Για δολοφονία του αγνοούμενου Μπάμπη κάνει λόγο το βούλευμα
Πόθεν-Έσχες:-Ανοιχτή-η-πλατφόρμα-–-Ποιοι-είναι-υπόχρεοι-δήλωσης-–-Αναλυτικά-η-διαδικασία
14 Νοεμβρίου 2024
Πόθεν Έσχες: Ανοιχτή η πλατφόρμα – Ποιοι είναι υπόχρεοι δήλωσης – Αναλυτικά η διαδικασία
Ισπανία:-Συνέλαβαν-αστυνομικό-«Πάμπλο-Εσκομπάρ»-–-Είχε-κρύψει-στους-τοίχους-20-εκατ.-ευρώ
16 Νοεμβρίου 2024
Ισπανία: Συνέλαβαν αστυνομικό «Πάμπλο Εσκομπάρ» – Είχε κρύψει στους τοίχους 20 εκατ. ευρώ
Comments are closed.

Follow me on Blogarama

klikTv.gr

Το kliktv.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω “δεσμών”, hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το kliktv.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Διαβάστε περισσότερα στους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

Contact us: info@kliktv.gr
  • KlikTv
  • Privacy
  • Contact
Contact us: info@kliktv.gr © Copyright 2013-2023 - Kliktv.gr. All Rights Reserved