Το κρεμόριο (τρυγικό οξύ ή κρεμοτάρταρο ή crème de tarte), είναι ένα φυσικό συστατικό σε μορφή άσπρων κρυστάλλων που προέρχεται από το κατακάθι του κρασιού. Τι είναι το κρεμόριο και ποιά η χρήση του; Είναι άριστο φυσικό συντηρητικό, και στην κουζίνα χρησιμοποιείται σαν ρυθμιστής οξύτητας αλλά και σαν αρωματικό συστατικό. Αποτελεί σταθεροποιητικό παράγοντα και μπορεί […]
The post Κρεμόριο: Τι είναι, πού το χρησιμοποιούμε, με τι το αντικαθιστούμε! appeared first on tromaktiko.
Το Διαβάσαμε Κρεμόριο: Τι είναι, πού το χρησιμοποιούμε, με τι το αντικαθιστούμε!
Κοινοποιήστε: