Μην αφήσετε τη γλυκιά γεύση να σας ξεγελάσει. Η επιλογή καλαμποκιού και προϊόντων καλαμποκιού ολικής αλέσεως-αντί για τρόφιμα λευκού αλευριού που έχουν υποστεί επεξεργασία – μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη υγεία του εντέρου και να μειώσει τις πιθανότητες εμφάνισης ασθενειών όπως καρκίνος, καρδιακές παθήσεις και διαβήτης τύπου 2. Οι φυτικές ίνες στο καλαμπόκι σας βοηθούν […]
The post Καλαμπόκι: Γλυκό και δροσερό προάγει την εντερική υγεία και μειώνει τον κίνδυνο για ορισμένες ασθένειες appeared first on Tromaktiko.gr.
Το Διαβάσαμε Καλαμπόκι: Γλυκό και δροσερό προάγει την εντερική υγεία και μειώνει τον κίνδυνο για ορισμένες ασθένειες
Κοινοποιήστε: