Ως γνωστόν, το αμύγδαλο είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση χωρίς γλουτένη στο αλεύρι και είναι εξαιρετικά ευέλικτο στο ψήσιμο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από υγρά κέικ και τραγανά μπισκότα μέχρι αμυγδαλωτά και μπάρες. Ψάχνοντας μπορείτε να βρείτε και να ρίξετε μια ματιά σε αγαπημένες συνταγές αμυγδάλου. Αν ψάχνετε λοιπόν για ένα πιο υγιεινό σνακ με χαμηλούς […]
The post Κέτο muffins: Muffins με αμύγδαλα, φράουλα και σοκολάτα για όσους αποφεύγουν τους υδατάνθρακες appeared first on Tromaktiko.gr.
Το Διαβάσαμε Κέτο muffins: Muffins με αμύγδαλα, φράουλα και σοκολάτα για όσους αποφεύγουν τους υδατάνθρακες
Κοινοποιήστε: