Αν ψάχνετε για ένα πιάτο που είναι ταυτόχρονα εύκολο και εντυπωσιακό, θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε το Κοτόπουλο Marsala. Αυτή η παραδοσιακή ιταλο-αμερικανική συνταγή είναι ένα τέλειο μείγμα ελαφριάς και ενδιαφέρουσας γεύσης με μανιτάρια, κρασί Marsala, πανσέτα ή προσούτο και φυσικά, κοτόπουλο.
Όσο απίστευτα απλή κι αν είναι, πολλοί διστάζουν να την δοκιμάσουν, έτσι βρήκαμε έναν τρόπο για να γίνει λίγο πιο εύκολη και κάπως λιγότερο χρονοβόρα. Η απάντηση βρίσκεται σε μια από τις αγαπημένες μας συσκευές: την γάστρα!
Υλικά:
4 στήθoς κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και χωρίς την πέτσα (2 κιλά) ½ φλιτζάνι αλεύρι ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι kosher ½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 85γρ. πανσέτα ψιλοκομμένη ½ κιλό μανιτάρια, κομμένα σε φέτες 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζάνι κρασί Marsala 1 φλιτζάνι ζωμό κότας ½ φλιτζάνι νερό ⅓ φλιτζάνι καλαμποκάλευρο φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Credits: Tip Hero
The post Θα σας Τρέχουν τα Σάλια! Κοτόπουλο Marsala με αργό μαγείρεμα! appeared first on LINE LIFE.
Πηγή Θα σας Τρέχουν τα Σάλια! Κοτόπουλο Marsala με αργό μαγείρεμα!
Κοινοποιήστε: