Kliktv.gr
  • Αρχική
  • Ελλαδα
  • Κοσμος
  • Περιβαλλον
  • Αθλητικα
  • Lifestyle
  • Υγεια
  • Γυναικα
  • Πολιτισμός
    • Βιβλιο
    • Θέατρο
    • Μουσική
  • Auto-Moto
  • Διαφορα
    • Κοινωνικά
    • Συνταγές
  • Αστρολογία
☰
Kliktv.gr
Home > Ελλαδα
163 views 3 sec 0 Comment

Η πρώην δημοσιογράφος και «μαϊμού» ταξιδιωτική πράκτορας εξαπατούσε και άτομα με αναπηρία

rularulina_xo0ks4zq - 24 Μαΐου 2025

Κοινοποιήστε:

  • Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Facebook
  • Click to share on X(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) X
Η-πρώην-δημοσιογράφος-και-«μαϊμού»-ταξιδιωτική-πράκτορας-εξαπατούσε-και-άτομα-με-αναπηρία

Το χρονικό μιας μεγάλης απάτης με θύματα ταξιδιώτες, φιλανθρωπικούς συλλόγους και άτομα με αναπηρία

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις γύρω από τη δράση της 38χρονης γυναίκας που παρουσιαζόταν ως δημοσιογράφος, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και διοργανώτρια πολυτελών ταξιδιών, εξαπατώντας δεκάδες ανυποψίαστους πολίτες. Με το πρόσχημα οργανωμένων ταξιδιών και VIP εμπειριών, φέρεται να απέσπασε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ακόμη και για εισιτήρια στους αγώνες του Final Four στο Αμπού Ντάμπι.

Η γυναίκα συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Αθήνας, την ώρα που σύμφωνα με τις Αρχές ετοιμαζόταν να διαφύγει στο εξωτερικό και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για κακουργηματική απάτη και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, ενώ αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη.

90.000 ευρώ για ένα ταξίδι που δεν έγινε ποτέ

Ανάμεσα στα θύματα της 38χρονης σύμφωνα με την ΕΡΤ βρίσκεται και η δικηγόρος Νατάσσα Τραγγάλου, η οποία περιγράφει πως εκείνη και άλλοι 24 άνθρωποι κατέβαλαν συνολικά 90.000 ευρώ για ένα ταξίδι στις ΗΠΑ, που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

«Μια εβδομάδα πριν φύγουμε για την Αμερική δεν μας είχε στείλει ούτε τελικό πρόγραμμα, το μίνι βαν που μας είχε υποσχεθεί ούτε τις μετακινήσεις ούτε τον ξεναγό τον συνοδό εκεί και φυσικά ούτε εισιτήρια, ούτε ξενοδοχεία, τίποτα. Η ίδια δεν ήρθε ποτέ σε καμία συνάντηση όμως στα μηνύματα απαντούσε και έλεγε συνέχεια θα σας τα δώσω, κάτι μου έτυχε», αναφέρει η κυρία Τραγγάλου.

Ακόμα και άτομα με αναπηρία στα θύματα

Σοκ προκαλεί και η μαρτυρία της Ξένιας Χιώτη στην ΕΡΤ, η οποία πάσχει από κινητικά προβλήματα. Κατέβαλε 1.600 ευρώ για ταξίδι στην Ισλανδία, το οποίο περιλάμβανε υποτίθεται αεροπορικά εισιτήρια και ειδικό εξοπλισμό για τη μετακίνησή της.

«Τελικά δεν ήταν τίποτα πληρωμένο και εμείς το ξαναπληρώσαμε. Tο αμαξίδιο τελικά δεν το είχα στο ταξίδι μου στην Ισλανδία ενώ το είχε υποσχεθεί για να μπορέσει να διευκολυνθεί η μετακίνησή μου σε διάφορα αξιοθέατα. Η δικαιολογία η οποία έλεγε για το αμαξίδιο είναι ότι έχει μείνει για εκτελωνισμό», λέει χαρακτηριστικά.

Στο στόχαστρο και η εθνική ομάδα cheerleading

Σύμφωνα με τις Αρχές, η 38χρονη κατάφερε να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά και από φιλανθρωπικούς οργανισμούς και την εθνική ομάδα cheerleading των εφήβων, που ετοίμαζε ταξίδι για αγώνες στο εξωτερικό. Το συνολικό ποσό της απάτης εκτιμάται προς το παρόν σε 160.000 ευρώ, ωστόσο η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και θεωρείται πιθανό να αγγίξει ή και να ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η δράση της να ήταν οργανωμένη και με διεθνή προεκτάσεις, ενώ αναζητούν επιπλέον θύματα που ενδέχεται να μην έχουν ακόμη υποβάλει επίσημη καταγγελία.

Πηγή

PREVIOUS

Τα Red Arrows της Βρετανικής Αεροπορίας «έσκισαν» τον Χανιώτικο ουρανό – «Ωδή» στη Μάχη της Κρήτης

NEXT

Πραγματικός κίνδυνος υγείας από συχνό λάθος, όταν ξεπαγώνεις έτσι το κοτόπουλο
Related Post
ΟΗΕ:-Έκτακτη-συνεδρίαση-του-Συμβουλίου-Ασφαλείας-μετά-τα-πλήγματα-των-ΗΠΑ-σε-Ιράκ-και-Συρία
3 Φεβρουαρίου 2024
ΟΗΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας μετά τα πλήγματα των ΗΠΑ σε Ιράκ και Συρία
Τουρκία:-Γάτα-έκανε-πλαστική-στη-μύτη
29 Μαΐου 2024
Τουρκία: Γάτα έκανε πλαστική στη μύτη
Μεξικό:-Αγνοούμενος-ηθοποιός-βρέθηκε-νεκρός-λίγες-μέρες-μετά-την-εξαφάνισή-του
12 Σεπτεμβρίου 2024
Μεξικό: Αγνοούμενος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός λίγες μέρες μετά την εξαφάνισή του
Το-κέρμα-του-1-ευρώ-που-μπορεί-να-πληρώσει-τις-καλοκαιρινές-σας-διακοπές
7 Ιουνίου 2025
Το κέρμα του 1 ευρώ που μπορεί να πληρώσει τις καλοκαιρινές σας διακοπές
Comments are closed.

Follow me on Blogarama

klikTv.gr

Το kliktv.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω “δεσμών”, hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το kliktv.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Διαβάστε περισσότερα στους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

Contact us: info@kliktv.gr
  • KlikTv
  • Privacy
  • Contact
Contact us: info@kliktv.gr © Copyright 2013-2023 - Kliktv.gr. All Rights Reserved