
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb, ο πρίγκιπας της Ουαλίας με τη σύζυγό του διαμένουν σε σκάφος το οποίο βρίσκεται στα ανοιχτά της Κεφαλονιάς, στην ανατολική πλευρά του νησιού
Σχεδόν ινκόγκνιτο κάνουν διακοπές στην Κεφαλονιά -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, διάδοχος του βρετανικού θρόνου, με τα τρία τους παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούι.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Newsbomb, ο πρίγκιπας της Ουαλίας με τη σύζυγό του -η οποία αναρρώνει από επέμβαση αφαίρεσης νεοπλάσματος- διαμένουν σε σκάφος το οποίο βρίσκεται στα ανοιχτά της Κεφαλονιάς, στην ανατολική πλευρά του νησιού. Την Κυριακή 20 Ιουλίου η οικογένεια του διαδόχου Ουίλιαμ και της πριγκίπισας Κέιτ θέλησαν να επισκεφθούν το μοναδικό λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης στην περιοχή του Καραβόμυλου. Το μοναδικό λιμνοσπήλαιο έκλεισε για περίπου μία ώρα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ιδιωτική επίσκεψη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας προκειμένου να μην γίνουν η ίδια η Κέιτ και ο Ουίλιαμ αντικείμενο της προσοχής των υπολοίπων επισκεπτών στη Μελισσάνη.

Το λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης
visitkefaloniaisland.gr
Το σκάφος που φιλοξενείται η πενταμελής βρετανική οικογένεια βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στα ανοιχτά της Σάμης στην Κεφαλονιά, στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Κεφαλονιά και Ιθάκη. Πρόκειται για μια περιοχή μοναδικής φυσικής ομορφιάς.
Από την Κυριακή 20 Ιουλίου, η πληροφορία ότι η Κέιτ και ο Ουίλιαμ κάνουν διακοπές στην Κεφαλονιά ήταν βασικό θέμα συζήτησης μεταξύ των τοπικών δημοσιογράφων στην Κεφαλονιά, με τους περισσότερους να αδυνατούν να επαληθεύσουν την πληροφορία ή να εξασφαλίσουν μια φωτογραφία ή άλλο οπτικό υλικό που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει την άφιξη των υψηλών προσκεκλημένων από τη Βρετανία. Σχεδόν incognito, η Κέιτ που έχει αποδείξει επί μια δεκαετία και περισσότερο ότι δεν επιθυμεί -ούτε και επιδιώκει- να προκαλεί «θόρυβο» με τις εμφανίσεις και τις δημόσιες παρουσίες της, βρίσκεται με τον σύζυγο και τα ανήλικα μέλη της οικογένειάς τους σε έναν σχεδόν παραδεισένιο προορισμό και μακριά από τα πολύ γνωστά και τουριστικά μέρη που αυτή την περίοδο στην Κεφαλονιά ασφυκτιούν από κίνηση παραθεριστών απ’ όλο τον πλανήτη.
Η Κεφαλονιά αποτέλεσε μέρος της βρετανικής κοινοπολιτείας από τον Σεπτέμβριο του 1809 μέχρι τις 21 Μαΐου του 1984 και οι Βρετανοί στη διάρκεια του χρόνου έχουν μεγάλη αγάπη στο μεγαλύτερο νησί του Ιονίου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από την ιδιωτική επίσκεψή τους στο σπήλαιο της Μελισσάνης, η Κέιτ με τον Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους, επισκέφθηκαν επίσης την Σάμη και το Αργοστόλι, χωρίς ακόμη να έχει διασαφηνιστεί αν περπάτησαν σε κάποια μέρη του νησιού ή προτίμησαν να περάσουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους στο σκάφος που τους φιλοξενεί και σε απόμερες, σχεδόν ερημικές, παραλίες στις οποίες η πρόσβαση είναι δυνατή μόνο διά θαλάσσης.
Κοινοποιήστε: