Η περικοπή της κατανάλωσης ορισμένων τροφίμων, όπως το άσπρο ρύζι, δεν μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο του διαβήτη. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το τι υποκαθιστά το ρύζι και η συνολική ποιότητα της διατροφής ενός ατόμου. Τα διατροφικά υποκατάστατα, εάν δεν έχουν επιλεγεί σωστά, θα μπορούσαν να αποδειχθούν τελικά ανθυγιεινές επιλογές, υποστηρίζουν οι επιστήμονες. […]
The post Η ποιότητα της διατροφής είναι το κλειδί για τη μείωση του κινδύνου διαβήτη τύπου 2 appeared first on tromaktiko.
Το Διαβάσαμε Η ποιότητα της διατροφής είναι το κλειδί για τη μείωση του κινδύνου διαβήτη τύπου 2
Κοινοποιήστε: