Οι γεύσεις αλλάζουν και τα τρόφιμα αλλάζουν επίσης. Τα «γαλακτομικά» φτιάχνονται από αμύγδαλο ή σόγια (κι από άλλους καρπούς) και το «κρέας» δεν έχει κρέας.Η τάση αυτή απασχόλησε τα τελευταία χρόνια τη βιομηχανία των τροφίμων, δημιουργώντας υποκατάστατα τροφίμων και ασφαλώς γεύσεων.Πλέον η τάση αυτή φαίνεται να αλλάζει: η βιομηχανία τροφίμων θέλει υποκατάστατα που θα έχουν…
The post Η βιομηχανία τροφίμων και η πρόκληση με τα 400 συστατικά της βανίλιας appeared first on Fibernews.
Το Διαβάσαμε Η βιομηχανία τροφίμων και η πρόκληση με τα 400 συστατικά της βανίλιας
Κοινοποιήστε: