Υλικά για τη ζύμη:
• 330 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
• 125 γρ. βούτυρο (κρύο)
• 1 ½ κ.σ. ζάχαρη
• 1 κ.γ. αλάτι (κοφτό)
• 1 ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
• 2 μεγάλα αυγά
• 80 γρ. γάλα
• 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
• λίγο πιπέρι
Για τη γέμιση:
• 2 λουκάνικα franka γαλοπούλας
• 100 γρ. σκληρό τυρί
• 2 κ.σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
• 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
Δείτε το βίντεο (συνοπτικά οι οδηγίες από το 5:45 και μετά).
Το Διαβάσαμε Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου «σέρβιρε» στους τηλεθεατές αλμυρά scones (video)
Κοινοποιήστε: