Η διατροφή που είναι πλούσια σε μη θρεπτικά τρόφιμα αυξάνει τον κίνδυνο μη μεταδοτικών ασθενειών, οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 71% των θανάτων παγκοσμίως. Οι ετικέτες και οι προειδοποιητικές ετικέτες με χρωματική κωδικοποίηση χρησιμοποιούνται συχνά στο μπροστινό μέρος των συσκευασιών τροφίμων παγκοσμίως. Στόχος τους είναι να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να τρώνε πιο υγιεινά. Ως αποτέλεσμα θα […]
The post Ετικέτες τροφίμων: Η χρωματική κωδικοποίηση ωθεί σε πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές appeared first on Tromaktiko.gr.
Το Διαβάσαμε Ετικέτες τροφίμων: Η χρωματική κωδικοποίηση ωθεί σε πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές
Κοινοποιήστε: