Τα αμυλούχα τρόφιμα είναι η κύρια πηγή υδατανθράκων και παίζουν σημαντικό ρόλο σε μια υγιεινή διατροφή. Ειδικότερα, αμυλούχα τρόφιμα – όπως πατάτες, ψωμί, ρύζι, ζυμαρικά και δημητριακά – πρέπει να αποτελούν λίγο περισσότερο από το ένα τρίτο των τροφίμων που τρώτε καθημερινά. Εάν μπορείτε, επιλέξτε ποικιλίες ολικής αλέσεως και τρώτε πατάτες με το δέρμα τους […]
The post Διατροφή Άμυλο Ιδιότητες: Γιατί ο οργανισμός χρειάζεται τα αμυλούχα τρόφιμα appeared first on Tromaktiko.gr.
Το Διαβάσαμε Διατροφή Άμυλο Ιδιότητες: Γιατί ο οργανισμός χρειάζεται τα αμυλούχα τρόφιμα
Κοινοποιήστε: