Kliktv.gr
  • Αρχική
  • Ελλαδα
  • Κοσμος
  • Περιβαλλον
  • Αθλητικα
  • Lifestyle
  • Υγεια
  • Γυναικα
  • Πολιτισμός
    • Βιβλιο
    • Θέατρο
    • Μουσική
  • Auto-Moto
  • Διαφορα
    • Κοινωνικά
    • Συνταγές
  • Αστρολογία
☰
Kliktv.gr
Home > Ελλαδα
107 views 0 sec 0 Comment

Γκούλας: Το παραδοσιακό πιάτο της Ουγγαρίας στο Κυριακάτικο τραπέζι

rularulina_xo0ks4zq - 30 Νοεμβρίου 2024

Κοινοποιήστε:

  • Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Facebook
  • Click to share on X(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) X
Γκούλας:-Το-παραδοσιακό-πιάτο-της-Ουγγαρίας-στο-Κυριακάτικο-τραπέζι

Το γκούλας είναι ένα παραδοσιακό πιάτο από την Ουγγαρία, γνωστό για την πλούσια γεύση του που ευφραίνει τον ουρανίσκο. Αυτή η συνταγή συνδυάζει τρυφερά κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος, λαχανικά και αρωματικά μπαχαρικά, δημιουργώντας ένα γεύμα ιδανικό για κάθε περίσταση. Είναι ιδανικό για κρύες μέρες ή όταν θέλετε ένα πλούσιο και ικανοποιητικό πιάτο για την οικογένεια.

Συνταγή για γκούλας – Υλικά

  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας, κομμένο σε κύβους
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  • 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 2 κουταλιές της σούπας πάπρικα γλυκιά
  • 1 κουταλιά της σούπας πάπρικα καπνιστή (προαιρετικά)
  • 4 μέτρια καρότα, κομμένα σε ροδέλες
  • 4 πατάτες, κομμένες σε κύβους
  • 2 κόκκινες πιπεριές, κομμένες σε λωρίδες
  • 1 κονσέρβα (400 γρ.) ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 λίτρο ζωμός βοδινού
  • 1 κουταλιά της σούπας κύμινο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Φρέσκος μαϊντανός για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

  1. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σοτάρετε το κρέας μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Βγάλτε το και αφήστε το στην άκρη.
  2. Προσθέστε τα κρεμμύδια στην κατσαρόλα και σοτάρετε μέχρι να γίνουν διάφανα. Ρίξτε το σκόρδο και μαγειρέψτε για 1 λεπτό.
  3. Προσθέστε την πάπρικα, το κύμινο και ανακατέψτε καλά για να βγουν τα αρώματά τους.
  4. Επιστρέψτε το κρέας στην κατσαρόλα και προσθέστε τις ντομάτες, τα καρότα, τις πατάτες, τις πιπεριές, και τον ζωμό.
  5. Σιγοβράστε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 2 ώρες, μέχρι το κρέας να γίνει τρυφερό και η σάλτσα να δέσει.
  6. Γαρνίρετε με φρέσκο μαϊντανό και σερβίρετε ζεστό.

Απολαύστε αυτό το παραδοσιακό πιάτο που φέρνει τη γεύση της Ουγγαρίας στο τραπέζι σας!

PREVIOUS

Τρόμος στην Ιταλία: Εργαζόμενος σε κέντρο πυρηνικής έρευνας φέρεται να μολύνθηκε από πλουτώνιο

NEXT

Αγ. Ανάργυροι: Γυναίκα έχασε την ζωή της όταν παρασύρθηκε από τρένο του Προαστιακού – Η ανακοίνωση της Hellenic Train
Related Post
Φωτογραφήθηκε-με-τις-νεανίδες-του-Ολυμπιακού-ο-Διαμαντίδης
24 Φεβρουαρίου 2024
Φωτογραφήθηκε με τις νεανίδες του Ολυμπιακού ο Διαμαντίδης
Χανιά:-«Η-ζωή-συνεχίζεται…-όχι-όμως-για-τον-Παναγιώτη»
20 Αυγούστου 2025
Χανιά: «Η ζωή συνεχίζεται… όχι όμως για τον Παναγιώτη»
Τι-είναι-τα-«Νικολοβάρβαρα»
4 Δεκεμβρίου 2024
Τι είναι τα «Νικολοβάρβαρα»
Ταξιάρχης:-Στις-7-Νοεμβρίου-ανάβει-το-πρώτο-χριστουγεννιάτικο-δέντρο-στο-χωριό-των-Ελάτων
31 Οκτωβρίου 2024
Ταξιάρχης: Στις 7 Νοεμβρίου ανάβει το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο χωριό των Ελάτων
Comments are closed.

Follow me on Blogarama

klikTv.gr

Το kliktv.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω “δεσμών”, hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το kliktv.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Διαβάστε περισσότερα στους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

Contact us: info@kliktv.gr
  • KlikTv
  • Privacy
  • Contact
Contact us: info@kliktv.gr © Copyright 2013-2023 - Kliktv.gr. All Rights Reserved