Έβαλες το φόρεμα με τις παγέτες και τη γούνα σου (και ένα leather jacket θα ταίριαζε μια χαρά) και βγήκες εκεί έξω. Ήπιες, χόρεψες, κοίταξες και φλέρταρες. Προφανώς κάποιο αγόρι κέντρισε το ενδιαφέρον σου κάπως παραπάνω και έκανες όλες τις σωστές κινήσεις. Τον κοίταζες, περνούσες δίπλα του και τον ακουμπούσες και καλά τυχαία και χαμογελούσες. Πολύ.
Το αγόρι ήρθε και σου μίλησε και έδωσες ρεσιτάλ γνώσεων στο φλερτ. Το θέμα είναι ότι φεύγοντας από το πάρτυ δε ζήτησε τον αριθμό σου. Και σε άφησε με ένα ποτήρι στο χέρι, το βλέμμα στην πόρτα και το στόμα μισάνοιχτο. Να αναρωτιέσαι “Τι έγινε τώρα;”.
Μα σοβαρά, γιατί δε ζήτησε τον αριθμό σου;
Ίσως να μην ήθελε να πιέσει τα πράγματα.
Ένιωσες ότι υπήρχε connection και ότι σίγουρα το άρεσες. Ωστόσο, έφυγε χωρίς να έχει εξασφαλίσει με κάποιο τρόπο το ότι θα σε ξαναδεί. Κάπου εδώ να σου πούμε πως υπάρχουν και εκείνα τα αγόρια που δε θέλουν να πιέσουν την κατάσταση. Πες τα ρομαντικά, πες τα μποέμ ή καθόλου προνοητικά. Όπως και να έχει, υπάρχει μια πιθανότητα, να είχε στο μυαλό του πως θα σε ξαναπετύχει την επόμενη ημέρα στο ίδιο bar. Ή γενικά να πιστεύει στο “αν είναι να γίνει, θα γίνει”.
Σίγουρα έκανες σαφές το ότι ενδιαφέρεσαι;
Εσύ μπορεί να έχεις την αίσθηση ότι έδωσες όλα τα σωστά σημάδια. Κάποιες φορές, όμως, δεν είναι ακριβώς έτσι. Οι άνθρωποι τείνουμε να “μεταφράζουμε” τη συμπεριφορά των άλλων σύμφωνα με τον τρόπο που εμείς οι ίδιοι αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και αυτό οδηγεί αυτή την κακή συνήθεια σε σίγουρη αποτυχία. Μπορεί όλα αυτά τα σωστά πράγματα που έκανες φλερτάροντας να τα θεωρείς ενδείξεις του ενδιαφέροντός σου. Εκείνος μπορεί να μην το είδε ακριβώς έτσι και τη στιγμή που εσύ σκεφτόσουν ότι “ίσως έχεις δείξει πολλά”, εκείνος να σκεφτόταν “μάλλον μου μιλάει από ευγένεια”.
Ίσως να ήταν πολύ αγχωμένος
Ρε κορίτσια, ωραία όλα αυτά, αλλά ας μπούμε λίγο στη θέση αυτού του αγοριού. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι το να ζητήσεις τον αριθμό μιας τύπισσας που μόλις γνώρισες και ενδέχεται και να σε απορρίψει; Ναι, πολύ. Αγχώθηκα και που το σκέφτηκα.
Μιλώντας για απόρριψη…
Ο φόβος της απόρριψης είναι μια πολύ πιθανή αιτία που ο τύπος δε ζήτησε τον αριθμό σου. Ναι, κάποιοι δε ρισκάρουν στον φόβο ενός “όχι” και μάντεψε: αυτοί συνήθως δεν κερδίζουν.
Ίσως να έχει σχέση
Φλερτάρατε, πήρατε επιβεβαίωση και… καλά ήταν. Γιατί ο τύπος μπορεί να έχει σχέση και να απλώς να ήσουν το αλατοπίπερο στο σαββατόβραδό του. Κανείς δεν το κατακρίνει αυτό, το φλερτ είναι στο πρόγραμμα -ειδικά στις μακροχρόνιες σχέσεις. Όχι, δεν είναι μ***κας. Απλώς παρέλειψε να σου αναφέρει μια “λεπτομέρεια”. Και αυτό είναι ΟΚ.
Ίσως να μην τον ενδιαφέρει να σε ξαναδεί
Αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να το διαχειριστείς. Αλλά ναι. Μπορεί το κλικ να ήταν μονόπλευρο. Ίσως το ότι πέρασε λίγη ώρα κάνοντας μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με μια εξίσου ενδιαφέρουσα τύπισσα να του είναι αρκετό. Μέχρι εκεί.
Ερώτηση: μήπως η γυναικοπαρέα σου να είναι κάπως τρομακτική;
Εσύ και οι κολλητές σου ίσως να φαίνεστε λίγο τρομακτικές. Ειδικά στα μάτια κάποιου που είναι έτοιμος να ρισκάρει μια απόρριψη. Αν τη στιγμή που ήθελε να ζητήσει τον αριθμό σου, εσύ ήσουν χωμένη ανάμεσα σε άλλες πέντε τύπισσες με δωδεκάποντα, με βλέμματα καρφωμένα πάνω του, λογικό δεν είναι να το μετανιώσει;
Στην τελική, γιατί δεν του έδωσες εσύ τον αριθμό σου;
Ειλικρινά, δε μπορούσες να του πεις ότι θα ήθελες να τον ξαναδείς κάπου με λιγότερη φασαρία, προβολείς και αλκοόλ; Η ζωή είναι μικρή για να περιμένεις από τους άλλους να σου ανοίξουν πόρτες που αν ακολουθούσες το ένστικτό σου θα άνοιγες με μια κλωτσιά. Σου άρεσε και ήθελες να βγείτε ραντεβού. Γιατί δεν το ζήτησες; Όταν δε θέλεις τίποτα δεν παίρνεις και τίποτα. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμόμαστε
Κοινοποιήστε: