Σε μια εποχή που οι καταναλωτές έχουν στη διάθεσή τους περισσότερα κρασιά από ποτέ άλλοτε, οι sommeliers αναζητούν συνεχώς νέες και ενδιαφέρουσες προτάσεις, αλλά και οι ίδιοι οι οινοπαραγωγοί αναζητούν καινοτόμους και μοναδικούς τρόπους παραγωγής κρασιού. Όταν πρόκειται για παλαίωση, οι παραγωγοί πειραματίζονται με τα είδη βελανιδιάς, σκυροδέματος, αμφορέων, μεθόδους solera, sur lie και ο […]
The post Γιατί κάποιοι οινοποιοί ωριμάζουν τα κρασιά τους κάτω από την θάλασσα; appeared first on tromaktiko.
Το Διαβάσαμε Γιατί κάποιοι οινοποιοί ωριμάζουν τα κρασιά τους κάτω από την θάλασσα;
Κοινοποιήστε: