
Βίντεο του Ισραηλινού ομήρου Evyatar David που σκάβει τον τάφο του, δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Χαμάς
Η οικογένεια του ομήρου Εβιατάρ Ντέιβιντ εξουσιοδότησε τα μέσα ενημέρωσης να προβάλουν το βίντεο που δημοσίευσε σήμερα η Χαμάς, στο οποίο εμφανίζεται ο 24χρονος.
Ο Ντέιβιντ εμφανίζεται αδύναμος και αποστεωμένος, περιγράφοντας την έλλειψη τροφίμων και νερού και εξηγώντας ότι οι απαγωγείς του του δίνουν ό,τι μπορούν.
Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο Ντέιβιντ δηλώνει ότι αισθάνεται «εντελώς εγκαταλελειμμένος από εσάς, τον πρωθυπουργό μου, που θα έπρεπε να φροντίζετε εμένα και όλους τους κρατούμενους».
Το βίντεο ολοκληρώνεται με τον Ντέιβιντ να σκάβει αυτό που φοβάται ότι θα είναι ο τάφος του μέσα στη σήραγγα.
Εν τω μεταξύ, οι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται στη Γάζα.
Κοινοποιήστε: