
Ο 15χρονος που δέχτηκε την επίθεση με μαχαίρι, παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά του
Ένας έφηβος μαχαίρωσε και σκότωσε έναν 15χρονο στην Βρετανία και συνελήφθη. Το περιστατικό συνέβη σε καθολικό σχολείο στο Σέφιλντ.
Σύμφωνα με το Independent, η αστυνομία δέχτηκε τηλεφωνήματα για την επίθεση που δέχτηκε ο 15χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και πέθανε.
A 15-year-old boy has been seriously injured in a stabbing at All Saints Catholic High School in Sheffield.
A 14-year-old has been arrested. Police remain at the scene, and Granville Road is closed as investigations continue.#Sheffield pic.twitter.com/gwbNgWGdof
— British Pakistani Index (@PakistaniIndex) February 3, 2025
Το σχολείο έκλεισε με εντολή του διευθυντή. Είναι η δεύτερη φορά που έκλεισε το συγκεκριμένο σχολείο μέσα σε μια εβδομάδα. Ο διευθυντής είπε ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο αφορά μια «μικρή ομάδα μαθητών».
Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Θα θέλαμε να καθησυχάσουμε τους γονείς των μαθητών ότι δεν θεωρούμε πως υπάρχει περαιτέρω κίνδυνος στο σχολείο και ότι θα παρέχουμε περαιτέρω ενημερώσεις όταν είναι δυνατόν».
? BREAKING: A 15 year old boy has died following a stabbing at All Saints Catholic High School in Sheffield.
The school is on lockdown today (Feb 3rd) for a second time after threats of violence from a group of students on January 29th.
A 14 year old boy has been arrested. pic.twitter.com/9mIlnTRXba
— Persian Princess ???? (@PrincessNatz85) February 3, 2025
Παρά την ανακοίνωση της αστυνομίας και την προσπάθεια του σχολείου να καθησυχάσει τους γονείς ένας διευθυντής ενός κοινοτικού κέντρου της περιοχής είπε ότι η εγκληματικότητα στην περιοχή έχει αυξηθεί.
Κοινοποιήστε: