
Στα βίντεο φαίνεται ο 29χρονος Καμπράλ να επιτίθεται στη γυναίκα, χτυπώντας τη με γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα
Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από τη Βραζιλία. Πρωταγωνιστής είναι ο πρώην μπασκετμπολίστας Ίγκορ Καμπράλ, ο οποίος συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, Χουλιάνα Γκαρσία ντος Σάντος, μέσα σε ασανσέρ συγκροτήματος κατοικιών στην πόλη του Νατάλ.
Τον ξυλοδαρμό κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας. Στα βίντεο φαίνεται ο 29χρονος Καμπράλ να επιτίθεται στη γυναίκα, χτυπώντας τη με γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα.
Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, ο Καμπράλ εξαγριώθηκε από μια συνομιλία που φαίνεται να βρήκε στο κινητό της συντρόφου του με κοινό τους γνωστό. Όπως μάλιστα φαίνεται στο βίντεο, ο Καμπράλ την έσυρε στο ασανσέρ. Εκεί είχαν έντονο έντονο διάλογο και στη συνέχεια την έριξε στο πάτωμα και άρχισε να τη χτυπά.
Τις φωνές της γυναίκας άκουσαν οι γείτονες που ειδοποίησαν τις Αρχές και έτσι συνελήφθη ο Καμπράλ. Η σύντροφός του διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα στο πρόσωπο και στη γνάθο.
Ο Καμπράλ κατηγορείται για απόπειρα γυναικοκτονίας, που θεωρείται πολύ σοβαρό αδίκημα στη νομοθεσία της Βραζιλίας.
Κοινοποιήστε: