Βοτανολόγοι Βιολόγοι: Τα χημικά συστατικά ορισμένων τροφίμων μπορούν να παρεμποδίσουν αποτελεσματικά ένα κομβικό ένζυμο του SARS-CoV-2. Ειδικότερα, τα φυτοχημικά συστατικά τροφίμων και ποτών όπως το πράσινο τσάι, τα στρογγυλόφυλα σταφύλια και η μαύρη σοκολάτα μπορούν να προσδεθούν και να παρεμποδίσουν την λειτουργία ενός συγκεκριμένου ενζύμου ή πρωτεάσης του SARS-CoV-2, σύμφωνα με νέα έρευνα βοτανολόγων βιολόγων […]
The post Βοτανολόγοι Βιολόγοι: Ποιες τροφές αντιστέκονται στον κορωνοϊό appeared first on tromaktiko.
Το Διαβάσαμε Βοτανολόγοι Βιολόγοι: Ποιες τροφές αντιστέκονται στον κορωνοϊό
Κοινοποιήστε: