Kliktv.gr
  • Αρχική
  • Ελλαδα
  • Κοσμος
  • Περιβαλλον
  • Αθλητικα
  • Lifestyle
  • Υγεια
  • Γυναικα
  • Πολιτισμός
    • Βιβλιο
    • Θέατρο
    • Μουσική
  • Auto-Moto
  • Διαφορα
    • Κοινωνικά
    • Συνταγές
  • Αστρολογία
☰
Kliktv.gr
Home > Ελλαδα
212 views 1 sec 0 Comment

Αφρική: Βίασε την 7 ημερών κόρη του και την κακοποίησε μέχρι θανάτου

rularulina_xo0ks4zq - 29 Μαρτίου 2025

Κοινοποιήστε:

  • Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Facebook
  • Click to share on X(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) X
Αφρική:-Βίασε-την-7-ημερών-κόρη-του-και-την-κακοποίησε-μέχρι-θανάτου

Ο 37χρονος πατέρας του νεογέννητου ομολόγησε τις εγκληματικές του πράξεις σε βάρος της μόλις μίας εβδομάδας κόρης του

Έζησε μονάχα μία εβδομάδα και πέθανε έπειτα από βάναυσο βιασμό από τον ίδιο της τον πατέρα. Ο λόγος για ένα βρέφος που ξεψύχησε έπειτα από βάρβαρη κακοποίηση με δράστη τον 37χρονο πατέρα του, ονόματι Ούγκο Φερέιρα, ο οποίος ομολόγησε τις φρικιαστικές ενέργειές του και αναμένεται να καταδικαστεί την επόμενη εβδομάδα.

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Πρετόρια, στη Νότια Αφρική, ακούστηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τα βασανιστήρια που υπέστη το κοριτσάκι από τον πατέρα της. Το φρικιαστικό έγκλημα συνέβη στις 8 Ιουνίου 2023, στο Welverdiend, δυτικά του Γιοχάνεσμπουργκ, την ώρα που η μητέρα της απουσίαζε για να αγοράσει πάνες.

Η Μορίν Μπραντ, μητέρα του νεογέννητου, όταν επέστρεψε, το βρήκε βαριά τραυματισμένο από σωματική και σεξουαλική επίθεση. Το αθώο βρέφος, ηλικίας μόλις μίας εβδομάδας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί, μία ημέρα μετά, άφησε την τελευταία του ανάσα, λόγω κακώσεων στο κεφαλάκι του.

Ο Φερέιρα ισχυρίστηκε πως ήταν «απελπισμένος» επειδή η Μπραντ είχε αφήσει το μωρό μαζί του, λέγοντάς του πως θα επέστρεφε σε πέντε λεπτά. Καθυστέρησε όμως, και τότε το κοριτσάκι άρχισε να κλαίει επειδή πεινούσε. Παράλληλα, ο ίδιος χρειαζόταν να της αλλάξει πάνα. Τότε, θύμωσε και εξαπέλυσε τη φρικτή επίθεση σε βάρος του νεογέννητου.

«Έπιασα το μωρό με δύναμη απ’ το πίσω μέρος του λαιμού και χτύπησα τους γλουτούς επανειλημμένα», είπε ο δράστης. Στη συνέχεια, παραδέχθηκε πως επρόκειτο για «μια σκληρή και φρικτή επίθεση, ειδικά σ’ ένα τόσο μικρό μωρό. Η ενέργειά μου ήταν ξεκάθαρα παράνομη και το έκανα από πρόθεση». Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ομολόγησε πως αποφάσισε να της επιτεθεί σεξουαλικά. Πρόσθεσε πως «όταν η μητέρα της επέστρεψε, συνειδητοποίησα ότι θα καταλάβαινε πως κάτι δεν πήγαινε καλά».

Ο ανελέητα προκλητικός δράστης παραδέχθηκε πως άκουγε το κλάμα του βρέφους, γνώριζε πως βιαιοπραγούσε σε βάρος του, αλλά δεν σκόπευε να σταματήσει, παρόλο που καταλάβαινε πως κάτι τέτοιο θα του στερούσε τη ζωή. Επικαλέστηκε πως ήταν υπό την επήρεια μεθαμφεταμίνης, αλλά πρόσθεσε ότι η ουσία δεν τον επηρέασε σε σημείο που να μην λογοδοτεί για τις πράξεις του.

*Με πληροφορίες από Daily Mail

Πηγή

PREVIOUS

Νίκος Χαρδαλιάς από το Πέραμα: «Αυτό που έχει σημασία είναι να βρισκόμαστε στις γειτονιές»

NEXT

Σεισμός στο Μιανμάρ: Αγνοείται Έλληνας καθηγητής
Related Post
ΟΗΕ:-Στα-πρόθυρα-«κατάρρευσης»-το-σύστημα-υγείας-της-Αϊτής
8 Μαρτίου 2024
ΟΗΕ: Στα πρόθυρα «κατάρρευσης» το σύστημα υγείας της Αϊτής
Η-Νέα-Δημοκρατία-καταδικάζει-την-επίθεση-στο-γραφείο-της-Έλενας-Ράπτη
1 Σεπτεμβρίου 2024
Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση στο γραφείο της Έλενας Ράπτη
Τι-απαντά-το-Μαξίμου-στα-πυρά-εκ-των-έσω-για-την-εξωτερική-πολιτική
20 Ιουλίου 2025
Τι απαντά το Μαξίμου στα πυρά εκ των έσω για την εξωτερική πολιτική
Χανιά:-Εκκενώθηκαν-τα-δικαστήρια-μετά-από-τηλεφώνημα-για-τοποθέτηση-βόμβας
12 Νοεμβρίου 2024
Χανιά: Εκκενώθηκαν τα δικαστήρια μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας
Comments are closed.

Follow me on Blogarama

klikTv.gr

Το kliktv.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω “δεσμών”, hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το kliktv.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Διαβάστε περισσότερα στους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

Contact us: info@kliktv.gr
  • KlikTv
  • Privacy
  • Contact
Contact us: info@kliktv.gr © Copyright 2013-2023 - Kliktv.gr. All Rights Reserved