Υλικά για το βραστό ψάρι:
• 1 κιλό μπακαλιάρο
• 2 κρεμμύδια
• 4 κλωνάρια σέλερι
• 2 κλωνάρια μαϊντανό
• 2 καρότα
• 2 πατάτες
• αλάτι
• πιπέρι
Για τη σαλάτα:
• 1 φλ. σπιτική μαγιονέζα
• 100 γρ. αρακά βρασμένο
• 4 αγγουράκια πίκλες
• 1 κλωνάρι σέλερι
• 2 κ.σ. κάπαρη
• ½ ματσάκι μαϊντανό
• ½ ματσάκι άνηθο
• ελαιόλαδο
• αλάτι
• πιπέρι
• λίγο λεμόνι
Για το σερβίρισμα:
• φύλλα μεσκλάν
• λίγο καρότο
• φύτρες
Δείτε το βίντεο (συνοπτικά οι οδηγίες από το 5:30 και μετά).
Το Διαβάσαμε Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Αθηναϊκή σαλάτα (video)
Κοινοποιήστε: