Πρόσφατα οι ερευνητές εξέτασαν τη σχέση μεταξύ της κατανάλωσης αβοκάντο και των καρδιαγγειακών επεισοδίων. Διαπίστωσαν ότι η κατανάλωση 2 ή περισσότερων μερίδων αβοκάντο την εβδομάδα συνδέεται με 16% λιγότερα καρδιαγγειακά επεισόδια σε μια περίοδο 30 ετών. Μία μερίδα είναι μισό αβοκάντο, ή 80 γραμμάρια (g). Οι ερευνητές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η αντικατάσταση ορισμένων τροφών […]
The post Αβοκάντο: Ένα την εβδομάδα μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων κατά 16% appeared first on Tromaktiko.gr.
Το Διαβάσαμε Αβοκάντο: Ένα την εβδομάδα μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων κατά 16%
Κοινοποιήστε: